Contact

Naam
E-mail
Vraag/opmerking
 

Adverteren

Weersverwachting.nl is onderdeel van het Infoplaza Media Netwerk met maandelijks ruim 3 miljoen unieke bezoekers op web, mobiele sites en APP's. Een uniek netwerk met uitstekende resultaten zoals o.a. een zeer hoge CTR. Wilt u meer informatie over de advertentie mogelijkheden, klik dan hier.

Aansprakelijkheid

In geen geval is Weersverwachting.nl aansprakelijk voor directe of indirecte schade resulterend uit het gebruik, misbruik of het niet kunnen gebruiken van (de informatie op) deze website, zelfs niet als Weersverwachting.nl geattendeerd wordt op de mogelijkheid dat dit soort schade zou kunnen ontstaan.

Weersverwachting.nl geeft geen expliciete of impliciete garanties over de volledigheid, prestaties, accuraatheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en geschiktheid voor gebruik ten behoeve van een specifiek doel van deze website en alle informatie op deze website.

Privacy

Weersverwachting.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Weersverwachting.nl bevat ook advertenties van derden en koppelingen naar andere websites. Op het privacybeleid van deze derden of hun sites heeft Weersverwachting.nl geen invloed is daarvoor niet verantwoordelijk.

Over Weersverwachting.nl

Weersverwachting.nl is een onafhankelijke weerwebsite. Via de website kun je het actuele weer en de 14 daagse weersvooruitzichten vinden van veel (vakantie)bestemmingen in de wereld.

Wil je weten wat voor weer het normaal is, bekijk dan de klimaatpagina's, beschikbaar voor vrijwel alle landen en ook diverse regio's.

In de wintermaanden tonen we ook de actuele sneeuwhoogte en uitgebreide weerberichten van vakantie- en wintersportplaatsen. Extra voor Nederland is bovendien een actuele buienradar.